Правила прийому

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ до СВАЛЯВСЬКОГО ТЕХНІЧНОГО КОЛЕДЖУ Національного університету харчових технологій.

Документи для завантаження

Інформаційна таблиця 1
Перелік освітньо-кваліфікаційних рівнів, спеціальностей, конкурсних пропозицій за якими оголошується прийом на навчання, ліцензовані обсяги та нормативні терміни навчання

Інформаційна таблиця 2
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшо-го спеціаліста осіб, які здобули базову загальну середню освіту

Інформаційна таблиця 3
Перелік конкурсних предметів та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули повну загальну середню освіту

Інформаційна таблиця 4
Перелік вступних випробувань та мінімальні конкурсні бали для прийому на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень кваліфікованого робітника