Вибір Майбутної Професії.

   

Вибір майбутньої професії є одним, із важливих рішень у житті кожної людини. Метою поїздки студентів нашого коледжу в місто Київ на День відкритих дверей, який відбувся в Національному університеті харчових технологій була можливість отримати інформацію про зміст та форми підготовки фахівців, характеристики спеціальностей та спеціалізації університету. 

Студенти коледжу мали можливість поспілкуватися з представниками факультетів, кафедр, лабораторій, побачити різні наукові проекти створені студентами та викладачами університету.

В актовій залі присутні змогли переглянути фільм про новітні напрямки навчання та науковідосягнення навчального закладу. Цікаво показали автори фільму як проводять дозвілля студенти університету.

Присутніх тепло і щиро привітав перший проректор Володимир Яровий, який повідомив про високий авторитет університету у освітніх і наукових колах нашої країни.

Цікавим був виступ випускника університету, а нині власника «Львівської майстерні шоколаду» у Києві Олексія Сабіна. Молодий бізнесман розповів майбутнім студентам просвій життєвий від студента до власника підприємства. Нашим студентам поталанило виграти подарунки від студентської ради факультету, ми отримали їх аж чотири, що приємною несподіванкою.

Вичерпну та змістовну інформацію про правила прийому, умови вступу, важливі дати, розрахунок конкурсного балу студенти коледжу отримали від начальника відділу аналітично-інформаційного моніторингу якості і координаціїосвітньої діяльності університету Олени Подобій.

Дуже сподабалась нашим студентам наступні частини заходу це – кейс майбутніх професій у вигляді майстер – класів.

Учасники розділилися по факультетах і мали можливість прослухати, подивитися й самим спробувати щось зробити.

Ексклюзивним був майстер-клас який провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hiltan Kyiv» випускниця університету Тетяна Лоза. Стедентка коледжу Фізер Тетяна приймала  безпосередню участь у приготуванні справжніх французьких макаронс. Після заканчення майстер – класу учасники мали можливість скуштувати приготовлений дисерт і всі отримали сертифікати учасника, в тому числі і студенти нашого коледжу: Фізер Тетяна, Андрела Ольга, Васильків Вікторія, Сможаник Лариса.

Цікавою була також автобусна екскурсія містом. Студенти та викладачі коледжу відвідали цікаві місця та та історичні памятники міста Київ.     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *