Ароматичні таємниці кави та правильна випічка до неї

До тижня з професії кухар, кондитер, який цими днями проводився в ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» долучилися представники ВСП  «Свалявського технічного фахового коледжу НУХТ».

Студенти коледжу провели для учнів ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» презентацію на тему: «Ароматичні таємниці кави та правильна випічка до неї» і майстер клас з приготування «Штруделя по- віденськи».

 В рамках круглого столу «Успішна кар’єра: види та шляхи досягнення» випускники ДНЗ «Мукачівський центр професійно-технічної освіти» отримали інформацію щодо умов вступу до коледжу на денну, заочну та дуальну  форму навчання,  ознайомилися  зі спортивними та культурними заходами, умовами проживання в гуртожитках. Для отримання більш повної поточної інформації про ВСП  «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» присутнім рекомендували взяти участь у Дні відкритих дверей коледжу.

Зустріч була організована за сприяння Голови методичної комісії професії кухар, кондитер Мар’яни Береш.