З 15 по 21 жовтня у коледжі проходив Тиждень циклової комісії технологічних дисциплін. Програма Тижня була насиченою та цікавою.
Розпочався він олімпіадою серед студентів-технологів 3-го та 4- курсів на знання матеріалу основних фахових дисциплін та вміння логічно мислити та розв’язувати виробничі ситуації.
В рамках Тижня студенти відвідали цех з приготування напівфабрикатів мережі «Галя Балувана» що в м. Свалява. Студенти мали змогу ознайомитись з технологічним процесом виробництва вареників, чебуреків, пельмень та іншої продукції, особливістю якої є ручне виготовлення і унікальна рецептура. Покупці, знаходячись в магазині, мають змогу спостерігати за технологічним процесом, оскільки від цеху їх відділяє лише скляна вітрина.
Студенти груп ДХ-2221 і ДХ-211 відвідали ПАТ «Кондитерська фабрика «АВК» м. Мукачево». Там вони ознайомились з технологією приготування мармеладних виробів, трюфельних та вафельних цукерок, а також скоштувати готові вироби.
17 жовтня викладачка фахових дисциплін Віта Тучапська провела для викладачів та студентів-технологів майстер-клас по приготуванню поширеної в карпатському регіоні страви – банош. Присутні почули багато секретів технології та мали змогу скуштувати, за бажанням, банош з бринзою, шкварками або грибною підливкою.
18 жовтня викладачі та здобувачі технологічного відділення долучились до святкування 60-ої річниці нашого закладу та Дня працівника харчової промисловості. Наші студенти частували гостей, серед яких і колишні члени циклової комісії, що наразі знаходяться на пенсії, голубцями з кукурудзяним борошном, фанками та глінтвейном.
В останній день Тижня було нагороджено переможців олімпіади. Ними стали: І місце – Оринчай Олександра ДВХ-212, Фільо Христина ДХ-211; ІІ місце – Фалес Мирослава ДВХ-221, Данайканич Вікторія ДХ-2221; ІІІ місце – Динис Анастасія ДВХ-212, Маринко Анна та Чайка Марія ДХ-2221. Завідувачка технологічним відділенням Тетяна Янута вручила переможцям пам’ятні призи та грошову винагороду.