Нещодавно, у нашому коледжі проходив Тиждень циклової комісії технологічних дисциплін, який традиційно проводиться у другій половині жовтня. Розпочався він виїздом студентів та викладачів технологічного відділення в смт. Середнє Ужгородського району для збору винограду, який безпосередньо студенти-винороби переробили в навчально-виробничій лабораторії коледжу. Загалом, в цей день на бродіння було закладено майже 200 літрів сусла.
Наступного дня здобувачі відвідали підприємства області.
16 жовтня була проведена олімпіада серед студентів-технологів 4- курсу на знання матеріалу основних фахових дисциплін та вміння логічно мислити. Переможцями олімпіади стали: І місце – Вікторія Русин, Качій Ніколь, ІІ місце- Лешенда Вероніка, Долматова Аліна Ольга, ІІІ місце – Куштан Олеся , Качій Єлізавета. Переможці отримали цікави подарунки – сертифікати на додатковий бал з фахових дисциплін за вибором.
У рамках Тижню також завідуючою відділення Тетяною Янутою було проведено тренінг на тему: «Приготування тіста холодної ферментації подовженого терміну бродіння» та кулінарний майстер-клас, який провели викладачі Тучапська В.Г. та Сорокопуд С.І.
Завершився Тиждень 18 жовтня участю студентів нашого відділення у конкурсі на приготування страв різних регіонів України, присвяченого Дню працівника харчової промисловості.
За жеребкуванням наші студенти готували традиційну козацьку страву -куліш, основними складавими якої є пшоно, сало та картопля. Юшка вийшла густа, насичена з дуже оригінальним смаком. Не менш цікавим було оформлення та представлення страви.