Тиждень циклової комісії технологічних дисциплін

   Нещодавно, у нашому коледжі проходив Тиждень циклової комісії технологічних дисциплін, який традиційно проводиться у другій половині жовтня. Розпочався він виїздом студентів та викладачів технологічного відділення в смт. Середнє Ужгородського району для збору винограду, який  безпосередньо студенти-винороби переробили в навчально-виробничій лабораторії коледжу. Загалом, в цей день на бродіння було закладено майже 200 літрів сусла.

  Наступного дня здобувачі відвідали підприємства області.

16 жовтня була проведена олімпіада серед студентів-технологів 4- курсу  на знання матеріалу основних фахових дисциплін та вміння логічно мислити. Переможцями олімпіади  стали:  І місце – Вікторія Русин,  Качій Ніколь, ІІ місце- Лешенда Вероніка, Долматова Аліна Ольга, ІІІ місце – Куштан Олеся , Качій Єлізавета.  Переможці отримали цікави подарунки – сертифікати на додатковий бал з фахових дисциплін за вибором. 

У рамках Тижню також завідуючою відділення Тетяною Янутою було проведено тренінг на тему: «Приготування тіста холодної ферментації подовженого терміну бродіння» та кулінарний майстер-клас, який провели викладачі Тучапська В.Г. та Сорокопуд С.І.

Завершився Тиждень 18 жовтня участю студентів нашого відділення у конкурсі на приготування страв різних регіонів України, присвяченого Дню працівника харчової промисловості.  

 

За жеребкуванням наші студенти готували традиційну козацьку страву -куліш, основними складавими якої є пшоно, сало та картопля. Юшка  вийшла густа, насичена  з дуже оригінальним смаком. Не менш цікавим було оформлення та представлення страви.